Raamstickers ... inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit mijn assortiment! Ik maak al jaren de leukste stickers en ik probeer elk jaar wel wat leuke nieuwe stickers toe te voegen. Ook dit jaar heb ik wat nieuwe stickers online gezet, namelijk de stoomtrein en het station met Pieten. In het ene dorp komt Sinterklaas met de trein aan, in de andere met een boot. Nu kun je zelf kiezen wat jij op je raam plakt.

Over die raamstickers ...wat is er nu zo leuk aan?

De meeste mensen die de raamstickers in huis hebben beginnen rond eind september met het plakken van het herfststraatje. Dit is een raamstraatje met een aantal huizen en wat afbeeldingen die perfect bij de herfst passen. Je vind het herfststraatje hier. Na een aantal weken worden de herfstafbeeldingen vervangen voor de Sinterklaas afbeeldingen, deze losse stickers kun je hier bestellen: sinterklaas en pieten en de boom en cadeautjes. Nadat Sinterklaas is vertrokken uit Nederland is het tijd om de stickers voor Kerst te plakken. Deze uitbreiding vind je hier. Ook voor Oud & Nieuw is er een leuke uitbreiding: aanvulling Happy New Year.

Wil je gelijk een compleet set voor Herfst, Sinterklaas en Kerst? Dan is de combideal een aanrader voor jou! Je koopt dan een basisset van 4 huisjes en 1 winkel en daar ontvang je dan de diverse uitbreidingen bij. Je vind deze combideals hier. Er zijn diverse combideals te vinden.

Hou je niet van stickers in het Sint- en Kerstthema, maar vind je de raamstickers op zichzelf wel leuk? Er is bijvoorbeeld ook een combideal met alle seizoenen te bestellen. Of kies bijvoorbeeld voor je kindje de set met het boerderij- of het vakantiethema.

Een veelgestelde vraag: welke kleur moet ik kiezen?

Sowieso is dat heel persoonlijk. Ik vind zwart namelijk erg mooi, maar dat valt in de avond minder op. Dan zijn de witte raamstickers het best zichtbaar. Voor beide kleuren geldt: zodra er licht door het raam schijnt zie je kleine luchtbelletjes onder de stickers. Die belletjes zijn niet te voorkomen.  Bij de zwarte stickers valt dit niet echt op, maar bij de witte stickers zijn deze luchtbelletjes overdag best wel zichtbaar. Wat wellicht wel een beetje kan helpen: maak het raam een beetje nat, plak dan de stickers en wrijf alles voorzichtig droog. Dan veeg je de meeste luchtbelletjes weg. 

Hou hier dus goed rekening mee als je de raamstickers wilt aanschaffen. Het zou zonde zijn als je niet tevreden bent toch?

Waarom zou ik voor de straatjes van CreaLicious moeten kiezen?

In tegenstelling tot de meeste webshops kun je in mijn webshop de raamstickers in drie maten bestellen. Zo is er voor elk raam een geschikte set raamstickers. De meeste shops verkopen 1 maat, of enkele stickers in 2 maten. Bij mij zijn alle sets en uitbreidingen in drie maten te bestellen: M t/m XL. Er zijn twee uitzonderingen: het Pietenhuis met Pieten is enkel in de maten L en XL te bestellen, het station kan niet in de maat XL, maar juist wel in de maat S besteld worden. 

© 2018 - 2024 CreaLicious | kids | gifts | lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel