Plakinstructie (baby)kamer-stickers

Ondergrond:

Zorg voor een schone, vet- en stofvrije en droge ondergrond.

Hoe gladder de ondergrond is, hoe beter het resultaat zal zijn. Muren met structuur of muren die geverfd zijn met kalkhoudende verf zijn niet geschikt. Voor het beste resultaat, moeten zowel het vinyl als de ondergrond minimaal een temperatuur van 10øC hebben. 

Sticker:

Voor de alfabetsticker geldt: je kunt ervoor kiezen om het alfabet in zijn geheel te plaatsen, maar je kunt het ook per letter uitknippen en opplakken.

Het stickervel bestaat uit 3 lagen:

  1. Het rugpapier (het geruite achtervel)
  2. De sticker zelf
  3. De applicatiefolie

Leg het stickervel omgekeerd op een glad oppervlak en wrijf stevig met een rakel of een pasje over het rugpapier daar waar de sticker zit (zo blijft de sticker beter aan de applicatiefolie zitten). Verwijder voorzichtig het rugpapier door deze zo vlak mogelijk (niet groter dan een hoek van 30 graden) van de sticker af te halen (je houdt de sticker en de applicatiefolie over).

Plakken:

Plaats 1 hoek van het transparante vel voorzichtig op de juiste plaats en wrijf vanuit die hoek langzaam de sticker op uw ondergrond. Wrijf vervolgens stevig over de sticker (met je hand of met de rakel of het pasje) zodat alle lucht onder de sticker vandaan komt.

Wrijf de sticker na het plakken nog even na.

 

Schoonhouden:
Je kunt de sticker met een mild sopje schoonmaken (niet met een schuursponsje en voorzichtig bij de kleine puntjes van de sticker) en vervolgens weer voorzichtig afdrogen.

 

Belangrijk:

Voor het plakken van vinyl op glazen / bidons e.d. is het belangrijk dat de sticker 48 uur de tijd krijgt om goed uit te harden en te zorgen dat de lijm goed blijft plakken. In deze tijd moet de ondergrond dan ook niet met water in aanraking komen.

De stickers zijn niet herbruikbaar, plak ze dus voorzichtig op! 

 

Veel plezier van de stickers en een foto van het eindresultaat is altijd leuk om te zien op Instagram!

 

Veel plakplezier!

 

© 2018 - 2024 CreaLicious | kids | gifts | lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel